Laatste nieuws

Herdertjestocht: glazen potjes en vrijwilligers

De elfde Herdertjestocht zal worden gehouden op zaterdag 23 december 2023 en de start is zoals altijd bij de Kerk aan de Hoofdstraat, vanaf 18.45 uur. Het thema dit jaar is: Ga mee op zoek!

Herdertjes2020 kleinIn juni deed de werkgroep een oproep om glazen potjes voor waxine­lichtjes te sparen, omdat een deel van de duidend potjes na tien jaar aan vervanging toe is. Heeft u potjes verzameld? Wilt u dan per mail contact opnemen met Joke Lubberdink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om een afspraak te maken over het ophalen van de potjes bij u thuis? Opnieuw potjes sparen is niet nodig, voor nu is het genoeg. 

Vrijwilligers gevraagd
De werkgroep kan natuurlijk altijd versterking gebruiken. Een herdertje­stocht zonder hulp van tientallen vrijwilligers kan niet bestaan. De duizend kaarsjes moeten natuurlijk aangestoken worden, het verkeer moet geregeld worden, schminken, opruimen, of misschien wilt u wel toneel spelen? Hulp op allerlei onderdelen is welkom. Aanmelden en voorkeur opgeven kan met het online formulier via onderstaande link.

 

 

Gorssel, 21 september 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends