Laatste nieuws

De Natuurdrogist Gorssel kan u helpen met ontzuren

Om goed te kunnen functioneren moeten weefsels en organen in ons lichaam de juiste zuurgraad hebben. Door ongezonde voeding, stress en simpelweg door het ouder worden kunnen zuurresten zich vastzetten in het lichaam. De Natuurdrogist Gorssel kan u helpen om de zuurgraad van het lichaam vast te stellen en als die te hoog is kan met de juiste voeding en aanvullende middelen worden ontzuurd.

Natuurdrogist1Martin Daniel van de Natuurdrogist Gorssel vertelt: “Detoxen, ontslakken, sapkuren: dat kennen we allemaal. Maar voor een schoon, gezond en fit lichaam is ontzuren nog veel belangrijker. Want met de juiste zuurgraad kun je heel wat gezondheidsklachten voorkomen en zelfs aanpakken.”

Wat is verzuring?
Een gezond lichaam kan zelf de juiste zuurgraad regelen. Dreigt bloed te zuur te worden, dan wordt natriumbicarbonaat ingezet om het zuur te neutraliseren. De dagelijkse dosis afvalzuren kunnen dan via de normale uitscheidingsorganen het lichaam verlaten. Maar door ongezonde voeding, stress en simpelweg door het ouder worden, ontstaan er in ons lichaam steeds meer zuurresten. Die zetten zich vast in weefsels, spieren en gewrichten. Dit proces heet verzuring.
Voedingspatroon en levensstijl zijn van invloed op de zuurgraad van het lichaam, maar ook leeftijd speelt een rol. Mensen die ouder zijn dan 40, die regelmatig rood vlees en vetten eten, die veel alcohol en koffie drinken en roken, maar ook mensen die veel last van stress hebben en die veel sporten hebben meer kans op verzuring.

Signalen
NatuurdrogistAlkaVermoeidheid, haaruitval, slapeloosheid, stijve spieren, huidproblemen, obstipatie, zure oprispingen en neerslachtige gevoelens: het kunnen de eerste signalen zijn van verzuring. Als het verzuren steeds verdergaat, kunnen zich op den duur meer ernstige problemen ontwikkelen.

Ontzuren
Martin: “Een ontzuurd lichaam is schoon, gezond en heeft meer energie. Mensen kunnen op eenvoudige wijze testen of hun zuurgraad in orde is. Het is belangrijk om zoveel mogelijk basische voeding te eten, zoals groenten, fruit, noten en zaden. Als dat niet genoeg is, is actief ontzuren aan te raden. Dat kan door elke dag basisch water te drinken, extra bicarbonaten te slikken, ontzurende baden te nemen en ontzurende kruidenthee te drinken.” De Natuurdrogist heeft hiervoor zes verschillende middelen van AlkaVitae®. Dat is op dit moment het enige bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op de ontwikkeling van ontzuringsproducten. “Welke aanpak de beste is, hangt af van de mate waarin je verzuurd bent en de klachten die je hebt.”

NatuurdrogistLOGODe Natuurdrogist Gorssel vindt u aan de Hoofdstraat 36a,
7213 CX Gorssel, tel 0575-494434
www.natuurdrogistgorssel.nl 

Gorssel, 17 januari 2017

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends