Laatste nieuws

De Roskam weer residentie voor Gorsselnarren

Zaterdag 15 november a.s. is er het eerste feest in de Roskam sinds lange tijd. Carnavalsvereniging de Gorsselnarren heeft de primeur. De carnavalsvierders zullen op gepaste wijze afscheid nemen van het huidige Prinsenpaar, Prins Theo en Prinses Arianne met Adjudant Simon en Hofdame Masja. Er is een nieuw prinsenpaar gekozen maar wie dat zijn, is natuurlijk nog strikt geheim. Tijdens het feest om 22:11 uur zal het nieuwe prinsenpaar onthuld worden.  

CV Prinsenpaar2014 325pxPrins Theo II en Prinses Arianne zullen op 15 november tijdens een groot feest in De Roskam de scepter overdragen aan een nieuw prinsenpaarNaast de officiële handelingen zal er ook veel tijd zijn om lekker te dansen op muziek van DJ Rob Wibbelink en Dweilorkest Tjonge Jonge. 

Denk jij te weten wie ons nieuwe Prinsenpaar wordt, waag dan een gokje. Zend jouw keuze in via www.degorsselnarren.nl of lever je keuze in bij Slagerij Rodenburg en maak kans op een passe-partout voor het Carnavalsweekend. Deze prijs zal verloot worden op de avond van de Prinswisseling.

CV de Gorsselnarren ziet u graag op deze avond in de vertrouwde Residentie de Roskam.

Het feest begint om 20.30 uur. De entree is tot 21.11 uur gratis en bedraagt daarna € 5,- .
 

Restaurant en hotel De Roskam
Het feest van de carnavalsvereniging vindt plaats in de zaal achter het restaurant. Het restaurant en hotel worden nog verbouwd. Het restaurant zal waarschijnlijk begin december weer openen; de hotelgasten moeten dan nog enkele maanden wachten. Artikel van 31 oktober jl. over De Roskam


Gorssel, 10 november 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends