Laatste nieuws

De Tuin der Lusten in Laren

De Tuin der Lusten is een intiem en kleinschalig festival met een diner, vernieuwend internationaal theater, dans en beeldende kunst in ieder jaar wisselende mooie particuliere tuinen. In 2015 en 2016 kwam de Tuin der Lusten naar Eefde, op 22, 23 en 24 juni 2018 is kasteel Oolde in Laren (Gld.) het decor. Op deze historische locatie biedt De Tuin der Lusten een Italiaans driegangendiner, afgewisseld met kunst en buitentheater. 

Programma
TuinLusten2018 kleinTijdens De Tuin der Lusten worden drie dinergangen gereserveerd, die bestaan uit Italiaans geïnspireerde gerechten. De gangen worden afgewisseld met kunst, met als ‘hoofdgerecht’ een optreden van Debby Petter.
Petter kleinDebby Petter in 'In mijn hoofd'Zij biedt de gasten een speciaal voor de buitenruimte aangepaste versie van haar persoonlijk verteltheater ‘In mijn hoofd’.

Caravans en vrijwilligers
De organisatie is op zoek naar caravans waar de buitenlandse dansers en acteurs in kunnen overnachten. Het gaat in het bijzonder om mensen die hun caravan willen uitlenen van dinsdag 19 juni tot maandag 25 juni 2018. Een bed en een kledingkast is alles wat de gasten nodig hebben. Het sanitair en de keuken van de caravan worden dus niet gebruikt. Als dank voor het brengen en halen van hun caravan ontvangen mensen een meet en greet, en twee vrijkaartjes voor het festival.
Ook is De Tuin der Lusten op zoek naar enthousiaste vrijwilligers uit de buurt, die kunnen helpen in de bediening of publieksbegeleiding. Reacties zijn welkom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch via 06-26704856.

Meer informatie over het festival, programma en kaartverkoop op www.detuinderlusten.eu


Redactie Gorssel.nl
6 juni 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends