Laatste nieuws

De Vullerfonds kan bijdragen in studiekosten

De Vullerfonds
Het De Vullerfonds heet officieel ‘Stichting De Vullerfonds voor Studiekosten’ en is in 1883 opgericht door J.A. de Vuller, voormalig burgemeester van de vroegere gemeente Gorssel. Het fonds heeft onder meer als doelstelling personen tegemoet te komen in de kosten van hun studie aan een instelling van universitair, hoger, middelbaar- of beroepsonderwijs.

Bijdrage en voorwaarden
De bijdrage is bestemd voor diegenen die wonen of geboren zijn in de gemeenten Lochem, Zutphen of aangrenzende gemeenten. Er mag geen andere toelage of beurs beschikbaar zijn. De bijdrage is maximaal € 1.500 per jaar en wordt meestal in de vorm van een renteloze lening verstrekt.
Aanvragen moeten worden ingediend door middel van het aanvraagformulier dat via de website van het fonds kan worden gedownload. Op de website is ook de verdere procedure te vinden.

Informatie
Aanvragen voor het studiejaar 2014/2015 moeten worden ingediend vóór 23 juni 2014.
Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met ambtelijk secretaris O. Huizenga, tel. 0573-289222 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

www.devullerfonds.nl


Gorssel.nl
9 juni 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends