Laatste nieuws

Debuut voor Gorsselse singer/songwiter Anna Spark

Anna Vonk (artiestennaam Anna Spark), afkomstig uit Gorssel, is singer/­songwriter. Haar debuut ‘Trapped’, schreef ze deels voor een school­project en ze maakte er zelf een video­clip bij. Lied en video­clip zijn op 12 maart 2021 uitgebracht, te zien op YouTube en te beluisteren op alle streaming­diensten. Anna beschouwt ‘Trapped’ als haar debuut.

Debuut
AnnaSparkWeiland kleinScène weiland in GorsselAnna Spark (19) produceert haar eigen muziek in haar slaapkamer-studio in Utrecht. De afgelopen jaren heeft ze al verschil­lende nummers geschreven en uit­gebracht, maar ze beschouwt ’Trapped’ als haar debuut. Ze werkte het concept uit op ukelele, en produceerde het lied in samen­werking met de band ‘Half Centaur’. Anna volgt een opleiding tot film­maker en de video­clip bij het nummer heeft ze ook zelf geproduceerd.

Eenzaamheid
AnnaSparkJoppelaan kleinScène Joppelaan, GorsselHet lied gaat over eenzaamheid. Anna: “Dat thema speelt voor mij al een paar jaar. Maar tijdens het maak­proces ben ik met veel nieuwe mensen in contact gekomen en ik heb mij­zelf in deze ‘saaie’ tijd uit kunnen dagen door druk bezig te zijn. In de video­clip heb ik het gevoel van een­zaamheid met symboliek en metaforen verbeeld, naar mijn eigen persoonlijke ervaring”.
Anna’s ouders wonen in Gorssel en daar zijn de buitenscènes aan het begin van de clip op­genomen (onder meer aan de Joppe­laan en de Prinsen­straat). Dat geldt ook voor de ‘studio­shots’.

Invoelbaar
Anna is er in geslaagd met eigen tekst en vertolking van de song en ook nog zelf geproduceerde clip het thema ‘eenzaamheid’ goed invoel­baar te maken. Gorssel.nl wenst haar een succesvolle toe­komst.


Redactie Gorssel.nl
16 maart 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends