Laatste nieuws

Derde voorleesboek met Brem en Snuit

Ina Klomp-Meijer, inwoonster van Gorssel en illustrator van kinder­boeken, leest samen met auteur Elly-Ann van Luxemburg op 1 maart 2024 in de bibliotheek in Gorssel voor uit het derde deel van ‘Brem en Snuit’.

Brem en Snuit
BremSnuit klein‘Snuit, weet je nog dat we dat vlindertje hebben bevrijd uit het spinnen­web?’ vraagt Brem. Ja, en we hebben haar laten zien wat een prachtige kleuren ze had!’ antwoordt Snuit’. Zo begint het eerste hoofdstuk uit ‘Brem en Snuit blijven vrienden’, het derde (voor)­leesboek over een bijzondere vriend­schap tussen een konijn en een vos. Elke dag gaan ze samen op pad en beleven dan allerlei leuke en spannende avonturen. De verhaaltjes zijn geschreven door Elly-Ann van Luxemburg en Ina Klomp-Meijer zorgde voor de illustraties. 
Alle drie de boeken ‘Brem en Snuit, ‘Met Brem en Snuit de duinen in’ en ‘Brem en Snuit blijven vrienden’, uitgegeven door Levendig Uitgever, zijn verkrijgbaar bij onder meer boek­handel Bechtle in Gorssel.  

Voorleesmiddag
Vleermuis klein‘Brem en Snuit blijven vrienden’ is het derde boek dat Elly-Ann en Ina samen maakten. Om dat te vieren gaan Elly-Ann en Ina op vrijdag­middag 1 maart 2024 voorlezen, tekenen en knutselen in de bibliotheek in Gorssel. Er zijn gedurende de middag meerdere voorlees­momenten en er kan volop worden getekend en geknutseld. Er ligt natuur­materiaal waarover Elly-Ann veel kan vertellen en Ina laat zien hoe een boek illustreren in zijn werk gaat.

Informatie
De voorleesmiddag vindt plaats op 1 maart 2024 van 14.30 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Gorssel, Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel. Aanmelden is niet nodig.

 Gorssel, 21 februari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends