Laatste nieuws

Dieet- en voedingsadvies in Gorssel

LogoDiëtistSinds april 2015 heeft Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis een vestiging in Gorssel. De nieuwe locatie is gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum Corpus State aan de Nijverheidstraat 8 in Gorssel. Op maandagochtend (8.00 uur - 12.00 uur) en 
donderdagmiddag (12.30 uur - 16.30 uur) houdt diëtiste Nikki te Kaat hier spreekuur.

Advies
Cliënten kunnen in de praktijk terecht voor persoonlijke voedings- en dieetadviezen voor o.a. overgewicht, ondergewicht, maag- en darmklachten en allergieën. Ook kunnen kinderen in de praktijk terecht en zijn huisbezoeken mogelijk. De diëtiste werkt samen met huisartsen en praktijkondersteuners in Gorssel en omgeving, die kunnen doorverwijzen voor diëtetiek. Ook zonder verwijzing kan er een afspraak gemaakt worden.

Samenwerking
Nikki te KaatDiëtiste Nikki te KaatIn het nieuwe pand bevinden zich naast Fysiotherapie de Boer & de Jonge en de diëtiste meerdere disciplines, waaronder Beautysalon Mi Zense en yoga- en Qi Gong docentes. Onderling wordt er op diverse manieren samengewerkt.

Basisverzekering
Dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Voor iedereen geldt een vergoeding voor drie uur per jaar. (Deze uren gaan eerst af van het wettelijk verplicht eigen risico. Kinderen onder de 18 jaar betalen geen premie en hebben daarom geen eigen risico. )
Vergoeding voor diabetes type 2 en COPD is opgenomen in de ketenzorg, de vergoeding hiervan valt buiten het eigen risico.

Diëtistenpraktijk Rosella Berghuis, Nijverheidstraat 8, 7213 DB Gorssel, tel. 06-45356682 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (ma. t/m za.)


Gorssel, 20 mei 2015

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends