Laatste nieuws

Dierenartsen naar ‘t Trefpunt

Wanneer een huisdier iets mankeert, kunnen hun baasjes binnenkort terecht in ‘t Trefpunt bij Dierenkliniek Gorssel. De ‘Maatschap Dierenartsen Lochem en Omstreken’ neemt begin maart de praktijk over van dierenarts Ina Berndes, die het wat rustiger aan gaat doen.
Op vrijdag 13 januari 2017 ondertekenden Laurent Brinkhof namens de Lochemse Maatschap en bestuursvoorzitter Bob Kempink namens ’t Trefpunt de huurovereenkomst voor de ruimte waarin voorheen de praktijk voor fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge was gevestigd. (De fysiotherapiepraktijk is in april 2015 verhuisd naar ‘Corpus State aan de Nijverheidsstraat in Gorssel.)

Complete uitrusting
DierenkliniekTrefpuntJPGStaand v.l.n.r.: Sara Cammelbeeck-Bleecke, Martin Hovius en Gesinus Heusinkveld. Zittend: Bob Kempink, Laurent Brinkhof en Ina Berndes. Jochem Jan Bleecke was niet aanwezigMartin Hovius, mede-eigenaar van de Lochemse Maatschap, legt uit dat de dierenkliniek in ’t Trefpunt een complete uitrusting krijgt, inclusief operatiekamer. “Hierdoor kan het merendeel van de behandelingen lokaal plaatsvinden, waarbij voor ‘speciale gevallen’ de praktijk van de maatschap in Lochem beschikbaar is.” De zoektocht naar een geschikte vestigingsplek in Gorssel heeft bijna een jaar geduurd, maar met de locatie in ’t Trefpunt is Hovius zeer tevreden. “We hebben ruime parkeer-gelegenheid en een aparte ingang waar de dieren geen hinder voor de andere bezoekers veroorzaken.”  

Drie dierenartsen
Bij de Gorsselse Dierenkliniek zullen in het algemeen drie vaste dierenartsen werkzaam zijn. Allereerst Jochem Jan Bleecke, die zich naast algemene diergeneeskunde heeft gespecialiseerd in orthopedie en chirurgie. Daarnaast zijn echtgenote Sara Cammelbeeck-Bleecke, die mede in kattengeneeskunde is gespecialiseerd. En de komende tijd zullen de cliënten ook het vertrouwde gezicht van Ina Berndes blijven zien, die voorlopig in de dierenkliniek in ’t Trefpunt zal blijven werken.


Gorssel, 15 januari 2017

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends