Laatste nieuws

Diplomazwemmen in de Boskoele

    Boskoelezwemdiploma 13 klein
     De kinderen deden enorm hun best voor het diploma-
     zwemmen. 
Klik op een foto voor meer foto's. 

    Boskoelezwemdiploma 1 klein

  

Zaterdag werd er eerst om 9 uur in zwembad de Berkel in Almen afgezwommen en daarna waren de kinderen uit Gorssel aan de buurt.
De zwemmertjes voor het A diploma namen vol trots hun eerste diploma in ontvangst. Nienke Krikke en Milou Wolthuis, de zwemjuffen van de Boskoele, drongen er in hun toespraakje op aan, dat de kinderen vooral verder moeten gaan met halen van de diploma’s omdat het A diploma slechts de basis is om te kunnen zwemmen. Eén van de ouders merkte dan ook op, dat dit niet het echte eerste diploma was, maar een strikdiploma! De kinderen van de vervolgdiploma’s waren niet minder trots op hun prestatie. 

De volgende kinderen behaalden zaterdag een zwemdiploma in het Gorsselse bad:
A-diploma: Rinske Dijkerman, Milan Pietersen, Anna van Voorst tot Voorst, Lisa Simic, Tom Linthorst,Mila Lenselink, Ewout Knoef.
B-diploma: Finn Koster, Xavi Koster, Mickey Groot Zwaaftink, Ruben Enderink, Jonathan Riezebos.
C-diploma: Finn van Proosdij, Koen Wendt, Olivier Zernitz.
Survival 1: Daniël Mennis, Wouter Wijffels, Eva Wijffels, Jolie Linthorst, Quianne van de Vlught, Roos Bruggeman, Nick van Proosdij, Jade Folkers, Wessel Folkers, Floris Schlief.

Alle kinderen, van harte gefeliciteerd!
 

De Boskoele is nog twee weken open
Het zwembad in Gorssel is geopend tot en met zondag 15 september a.s. Dat is twee weken langer dan andere jaren. Het lijkt de komende dagen nog mooi (na)zomerweer te worden, dus de kinderen kunnen nog volop plezier hebben van hun zwemdiploma. 

 
Gorssel, 2 september 2013

 

bb

bb

gg

hh

tt

kk 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends