Laatste nieuws

Dit jaar nog één ‘Jus in een Kuiltje’ en in december een kerstdiner

Op zondag 30 november kunt u voor de laatste keer in 2014 bij ’t Gorsselse Trefpunt aanschuiven bij ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’. In december is er maar één aanschuifmaaltijd, maar dat is dan wel een heus kerstdiner.

Kerstdiner
December is altijd een drukke maand bij ’t Trefpunt, vandaar dat het niet gaat lukken om die maand op twee zondagmiddagen een inloopmaaltijd te organiseren. In plaats daarvan wordt op 21 december, de zondag vóór Kerst, rond het middaguur een kerstdiner geserveerd. Ook nu geldt: gezelligheid en kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Ietsje duurder dan normaal, dat wèl: voor € 10 p.p. kunt u een diner verwachten dat ‘klinkt als een (kerst)klok’!
U kunt zich nu al op de gebruikelijke manier voor het kerstdiner opgeven (zie onder).

Maar eerst 30 november
JuskuiltjeJPG
Bij de zondagmiddagmaaltijd op 30 november bent u uiteraard ook meer dan welkom! Vanaf 11.30 uur kunt u terecht bij ’t Trefpunt. Neem gerust vrienden of familie mee.
Voor het geld hoeft u het niet te laten, want voor € 7,50 p.p. krijgt u een driegangen menu. Wèl a.u.b. van te voren telefonisch aanmelden op tel. 0575-493576 of per e-mail bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het ligt in de bedoeling om volgend jaar met ‘Jus in een Kuiltje’ door te gaan.

Gorssel, 24 november 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends