Laatste nieuws

Dit najaar weer rommelmarkt bij de kerk

Dit najaar kan de Protestantse kerk Gorssel/Epse weer een rommelmarkt organiseren. De opbrengst van der ommel­markt is bestemd voor het onderhoud van de kerk­gebouwen in Gorssel en in Epse.

Gevarieerd aanbod
RommelmarktKerknw kleinRommelmarkt in en rond de kerk in GorsselDe markt heeft dezelfde opzet als de traditionele voorjaars­markt. Er staan buiten de kerk veel kramen met allerlei categorieën goederen: boeken, postzegels, cd’s en oude grammofoon­platen, speelgoed en kinderboeken, huishoudelijke artikelen, hand­werken, tassen en koffers, elektrische artikelen en ijzerwaren, meubels en lampen, schilderijen en schilderij­lijsten, bloemen en planten voor de tuin en nog veel meer. Ook in de kerkzaal zijn goederen te koop en in het bijgebouw De Brink is gelegenheid om een kopje koffie te drinken.

Geen inbreng
Omdat er al twee jaar geen rommelmarkt gehouden kon worden, hoeft de voorraad artikelen niet te worden aangevuld. Er is dus deze keer geen inbreng mogelijk.

Informatie
De rommelmark is zaterdag 2 oktober 2021 van 10.00 tot 13.00 uur in en rondom de protestantse kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel. 


Gorssel, 23 september 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends