Laatste nieuws

Drie exposities in het Tramstation in Gorssel

Vanaf half december 2022 tot eind februari 2023 zijn in het Tram­station in Gorssel drie exposities te zien. Twee leden van schilder­club Het Koerhuis in Gorssel tonen hun werk en er is een tentoonstelling van poppen.

Schilderijen
Linde Lyda te kleinClaske de Waal en Lyda te Linde zijn al meer dan vijf­tien jaar lid van Teken- en Schilder­club Het Koer­huis in Gorssel. Claske de Waal werkt graag met diverse materialen op doek, zoals krijt en acryl­verf: “Het is tekens weer een verrassing als het iets wordt”. Lyda te Linde begon haar schilder­carrière met aquarel­leren en is in de loop van de tijd over­gegaan op acryl­verf. In het Tram­station hangt nieuw en al wat ouder werk. De titel van Lyda’s deel van de expositie is ‘Door de jaren heen’.
Waal Claske de kleinDe schilderijen zijn divers, van realistisch tot abstract. 

Poppen
De derde expositie is een tentoon­stelling van poppen die in de jaren ‘50 en ’60 van de vorige eeuw vervaaardigd zijn door mevrouw Veene­man uit Eefde. 

Openingstijden
De openings­tijden van het Tram­station zijn: dinsdag­middag van 14.00 uur tot 16.00 uur, donderdag­morgen van 10.00 tot 12.00 uur en vrijdag­morgen van 10.00 tot 12.00 uur. Van buiten­af zijn exposities in het Tramstation permanent te zien. 
Van 23 december 2022 tot en met 9 januari 2023 is het Tramstation gesloten.
Adres: Het Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel.


Gorssel, 11 december 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends