Laatste nieuws

Dringend bestuursleden nodig voor Buitenkunstig Gorssel

Op 16 juni 2019 vond - al weer voor de tiende keer - het straat­festival Buitenkuns­tig Gorssel plaats. 
Buitenkunstig Gorssel is een leuk, gratis, festival, dat zeker een toe­gevoegde waarde voor Gorssel heeft en veel bezoekers trekt. De tiende editie was een groot succes met leuke op­tredens, een gezellige streek­markt en veel kunst- en brocante­kramen. 

Bestuursleden nodig
Buitenkunstig kleinBuitenkunstig Gorssel 2019Maar helaas, het voortbestaan van het festival staat op het spel, want er is geen bestuur meer.
Op dit moment is alleen penning­meester Odette de Koning nog in functie. Er is dus dringend behoefte aan nieuwe - vrijwillige - bestuurs­leden. Er zijn mensen nodig om de aan­meldingen voor de kunst, de brocante, de streek­markt en het straat­theater in goede banen te leiden. Daarnaast moet er uiteraard ook nog iets aan de promotie worden gedaan, dat betekent het bij­houden van Face­book, Insta­gram en de website. Al met al zijn er minimaal vijf extra bestuurs­leden nodig.
Aftredend bestuurslid Hester Bolink: “Als ieder teamlid een taak voor zijn of haar rekening neemt, hoeft er echt niet maandelijks vergaderd te worden".

Aanmelden
Lijkt je dit leuk? Meld je dan nu aan. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef hier­in aan wat je leuk lijkt om te gaan doen binnen de organi­satie. Doe dit wel voor 1 september 2019, want dat is de dead­line voor het wel of niet doorgaan van Buitenkuns­tig Gorssel.


Gorssel, 9 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends