Laatste nieuws

Drogisterij Trea in andere handen

Bijna 15 jaar was Trea ter Braak van Drogisterij-Parfumerie Trea in Gorssel het vertrouwde gezicht op drogisterijgebied. Door een samenloop van omstandigheden ziet Trea zich genoodzaakt te stoppen met haar zaak. Ze neemt met pijn in haar hart afscheid, maar is anderzijds heel blij met de plannen die de nieuwe eigenaar, Martin Daniël, met de drogisterij voor ogen heeft. Trea blijft als medewerker aan de nieuwe zaak verbonden.

Van voor naar achter de toonbank
TreaEnMartin
Martin Daniël was werkzaam in de buitendienst van de geneesmiddelenindustrie. Als vertegenwoordiger kwam hij al jaren bij Trea over de vloer. Hij volgde de drogistenopleiding en vroeg Trea of hij bij haar stage kon lopen om te bezien of het drogisterijvak iets voor hem zou zijn. Dat bleek het geval en Martin ging dromen over een eigen drogisterij. En op ieder potje past een dekseltje. Zo ook hier. Martins wens, een eigen zaak, en Trea’s besluit haar zaak te verkopen vielen samen en toen was de keus snel gemaakt.

Natuurdrogist Gorssel, deskundig en gezellig
Martin heeft grootse plannen met de drogisterij. De naam Trea verandert in Natuurdrogist Gorssel. Hij richt zich op het exclusieve segment van de cosmeticaproducten met ingrediënten op natuurlijke basis. Daarnaast zal hij zich meer accent leggen op reformproducten en voedingssupplementen. En ook hier zoekt hij de exclusiviteit.

Ontmoetingsplek
De zaak krijgt een luxe uitstraling, maar zal ook een plek worden waar je zo even binnenloopt, bijvoorbeeld naar de proeverij die achter in de winkel opgesteld zal staan. Om daar onder het genot van een gezonde lekkernij gezellig contact te hebben met andere klanten.
Behalve in de winkel zelf kan men ook producten bestellen op Bewustwinkelen.nl, waarna men het gekochte in de winkel kan ophalen en afrekenen.

Verbouwing
Om het geheel mogelijk te maken gaat de winkel veertien dagen dicht. De entree krijgt meer uitstraling, er komt een nieuwe vloer en andere verlichting, als ook nieuwe stellingen waar de producten beter tot hun recht zullen komen.

Gunfactor
Trea is heel blij met de grote klantenkring die haar altijd trouw is gebleven. Veel klanten kozen ervoor hun aankopen te doen bij een middenstander en niet bij een drogisterijketen. Ze hoopt dat voor Martin deze gunfactor behouden blijft. Ideeën te over heeft deze nieuwe eigenaar, dus daar zal het niet aan liggen. En ook niet aan de bezetting: naast Martin die al een half jaartje meedraait, blijven Trea en Els de vaste medewerkers bij Natuurdrogist Gorssel.


Gorssel, 29 januari 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends