Laatste nieuws

E-bike Kastelen Tocht van WTC Gorssel

Op dezelfde dag als de Nationale Parken Tocht voor racefietsers, organiseert WTC Gorssel de E-bike Kastelen Tocht. Een 60 kilometer lange geheel verzorgde en uitgepijlde toertocht op zondag 12 juni 2022. Voor de racefietsers en mountain­bikers van WTC Gorssel is dit een nieuwe dimensie in het organiseren van toertochten.

WTCebike kastelentocht kleinDeze E-bike Kastelen Tocht combineert verharde en onverharde fietspaden door het prachtige gebied van de Wildenborch tussen Gorssel, Vorden en Almen. Langs de route zijn meerdere middeleeuwse kastelen te zien. Op een prachtige plek halverwege de tocht kunnen de deelnemers hun fiets én zichzelf even opladen met koffie en wat lekkers.
WTC Gorssel wil met deze tocht een mooie gelegenheid bieden aan iedereen die in de afgelopen tijd een E-bike heeft aangeschaft. Voorzitter Martijn Loot: “We laten je genieten van onze prachtige omgeving, en van de verzorging van een toertocht zoals we anders aan racefietsers en mountainbikers geven - maar nu dus ook voor de e-bike!”

Op dezelfde dag organiseert WTC Gorssel ook een fietstocht voor race­fietsers, de Nationale Parkentocht. Die kunnen kiezen uit routes van 75 tot 210 kilometers met een aantal klimmetjes. De route voor e-bikes gaat over andere wegen dan de racefiets­routes.
Starten kan tussen 09.30 – 11.30 vanaf de kantine van V.V. Gorssel aan de Markeweg 10 te Gorssel.
Deelname: € 10 per persoon (€ 8 voor NTFU leden), koffie + wat lekkers inbegrepen
Doelgroep: Iedereen met een normale of sportieve e-bike.

 

  

Gorssel, 5 juni 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends