Laatste nieuws

Echtpaar Ten Have trots op zijn boekwinkel

Op zondag 26 mei 2019 werd voor de 25e en laatste keer de jaarlijkse boeken­markt bij de Gorsselse molen Geertruida Cornelia gehouden. De opbrengst van de boeken­markten gebruikten Bertus en Trudi ten Have voor het onderhoud van de molen.
HaveBertus kleinMolenaar Bertus ten Have trots tussen zijn boekenkastenEr is dus een einde aan deze jaarlijk­se traditie gekomen, maar de boeken­verkoop gaat gewoon door, want de molen moet blijven draaien.

Volle boekenkasten
Molenboek 2 kleinMet ingang van 6 juli 2019 vindt de boekenverkoop plaats in een nieuwe vorm: wekelijks op zater­dag in ‘De Stoom’, de voormalige maalderij bij de molen. De boeken­kasten zijn door Bertus zelf getimmerd en de honderd meter aan boeken­planken zijn goed gevuld.
Molenboek 3 kleinBertus ten Have timmerde zelf de boekenkastenHet molenaarsechtpaar bemant de boekwinkel in de voormalige maal­derij samen. Ze hopen dat de boeken­liefhebbers hen ook op de zater­dagen weten te vinden. Ze hebben zin in hun toekomst als verkopers van tweedehands boeken.

‘De Stoom’ is elke zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, voor het eerst op zaterdag 6 juli 2019. 
Er kunnen dan ook boeken gebracht worden.


Redactie Gorssel.nl
3 juni 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends