Laatste nieuws

Een nieuwe uitdaging voor 'juf Trudy' en haar zus

De Gorsselse Trudy Otterspeer-Wiggers nam in juli 2020 afscheid van de Vullerschool in Gorssel en haar zus Yolanda Wig­gers neemt per 1 januari 2021 afscheid op de basis­school Het Roessink in Deventer. De twee zussen beginnen nu samen aan een nieuwe uitdaging: een winkel in woon­decoratie.

’t Sfeerhuis
SfeerhuisNieuw kleinV.l.n.r.: voormalig eigenaresse van 't Sfeerhuis Gorssel Marjon Weijenberg-Regenspurg, Yolanda Wiggers en Trudy Otterspeer-WiggersMarjon Weijenberg-Regenspurg, eigena­resse van ’t Sfeerhuis Gorssel, ging met de zaak stoppen omdat ze nieuwe plannen had. Nu wilde Yolanda al heel lang iets voor zichzelf beginnen en Trudy zag zichzelf wel in de winkel staan. Na een posi­tief gesprek met Marjon was de beslis­sing snel genomen.
Per 1 november runnen Yolanda en Trudy de sfeervolle winkel aan de Hoofd­straat in Gorssel. Het concept blijft het­zelfde: ‘t Sfeerhuis is een winkel met een uitgebreid assortiment aan decoratie. 
Yolanda en Trudy: “Iedereen is vanaf 3 november van harte welkom in de winkel om kennis te komen maken en inspiratie op te doen. In verband met de huidige corona­maatregelen kan er helaas geen officiële opening plaats­vinden. We hopen dit in 2021 alsnog te kunnen doen”.

’t Sfeerhuis Gorssel
Hoofdstraat 35
7213 CP Gorssel
Tel. 0575-700514
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
't Sfeerhuis Gorssel op Facebook


Gorssel, 1 november 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends