Laatste nieuws

Eerste Nieuwsbrief flexwoningen Smitskamp verschenen

Locatie Gorssel Smitskamp strook langs N348 kleinLocatie flexwoningen strook langs N348 De gemeente Lochem wil op een strook grond grenzend aan de Smitskamp in Gorssel 35 tijdelijke woningen bouwen voor spoed­zoekers: het grootste deel van de woningen is in eerste instantie bestemd voor de ongeveer honderd Oekraïense ontheemden die nu in De Bloemen­kamp in Gorssel worden opgevangen. Gorssel.nl schreef erover in de nieuwsberichten van 17 januari en 7 februari 2024.
De gemeente Lochem heeft nu een eerste Nieuwsbrief uitgebracht met uitleg over de vervolg­procedure. 

Nieuwsbrief
In de Nieuwsbrief meldt de gemeente onder meer: “De locatie staat vast, maar of het daadwerkelijk mogelijk is om in 2024 op deze locatie tijdelijke woningen te bouwen, zal blijken uit de vervolg­procedure”. Er worden momenteel schetsen gemaakt voor een stedenbouw­kundige invulling, de gemeente zoekt oplossingen voor de verkeers­afwikkeling en bekijkt welke vergunning­procedures nodig zijn.
Wie deze nieuwsbrieven wil ontvangen, kan een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Lees de Nieuwsbrief ook  via: Opvang en huisvesting Oekraïners - gemeente Lochem.

Redactie Gorssel.nl
12 maart 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends