Laatste nieuws

Eindelijk weer inloopbridge in De Borkel

Na een gedwongen onder­breking door corona van twee jaar is er vanaf 5 oktober 2022 weer elke woensdag­middag een inloop­bridge in een van de zalen van De Borkel in Gorssel. Iedereen die graag bridget is welkom.

Gezellige sfeer
BridgeBorkel kleinInloopbridge in De BorkelIn een gezellige sfeer worden drie ronden van elk vier spellen gespeeld. Het is geen competitie­bridge, maar elke week worden wel de behaalde scores bekend gemaakt.
De organisatie van de bridge­middag is in handen van leden van de bridge­club Alert 05, die gebruik kunnen maken van materiaal dat dankzij een bij­drage van de Stichting Vrienden van De Borkel kon worden aan­geschaft.

Iedereen welkom
Wie mee wil doen hoeft geen lid te zijn van een bridge­club en vooraf aanmelden of afmelden is niet nodig. Aan het mee­spelen zijn geen kosten verbonden (alleen de consump­ties zijn voor eigen rekening). Iedereen die wil komen bridgen is welkom: de inloop­bridge is niet specifiek voor bewoners van De Borkel.  
Het bridgen begint dus weer op woensdag­middag 5 oktober 2022, aanvang 14.00 uur in De Borkel, Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel. Graag vanaf 13.45 uur aanwezig zijn.


Gorssel, 9 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends