Laatste nieuws

Enquête woonwensen Gorssel: invultermijn verlengd

Zoals eerder gemeld doet een werkgroep onderzoek naar de woonwensen van mensen die in Gorssel wonen of willen gaan wonen, als voor­bereiding op een lokale woonvisie voor Gorssel. 
Daartoe werden, onder meer via Gorssel.nl, twee vragenlijsten verspreid. Een van die vragen­lijsten is speciaal gericht op jongeren tot 29 jaar. De invultermijn is verlengd tot en met 7 juni 2020. 

Invultermijn verlengd
Woonvisie 2018 2025 kleinInvullen van de speciale woonwensenenquête voor Gorssel kan tot en met 7 juni 2020Een grote groep betrokken inwoners en personen met belangstelling voor wonen in Gorssel vulde de speciaal gemaakte en­quêtes al in. Op 26 mei waren er bij de werkgroep al 399 ingevulde vragen­lijsten binnenkomen. De 400 zal dus waarschijnlijk wel gehaald worden, maar de werk­groep streeft naar een aantal van 500 ingevulde enquêtes. De invul­mogelijkheid is daarom met een extra week verlengd t/m 7 juni. 
Heeft u bijzondere woonwensen, laat het de werkgroep dan weten en vertel wat u belang­rijk vindt. Misschien heeft u wel een mooi voorbeeld van hoe wonen in Gorssel er uit zou moeten zien in de toekomst. Vragen of opmerkingen over de enquête kunnen ook worden gemaild naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Invullen
Beide enquêtes kunnen op papier worden ingevuld (verkrijgbaar en in te leveren bij boekhandel Bechtle of (met een muisklik) via de link onderaan dit artikel. Invullen kan dus tot en met 7 juni 2020.
De resultaten zullen op de websites van Gorssel.nl en de dorpsraad worden gepubliceerd.
 


Redactie Gorssel.nl
30 mei 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends