Laatste nieuws

Eten met gemak: Verse maaltijden aan huis

Brigitte Postma uit Gorssel start 2 oktober a.s. met Eten met gemak Stedendriehoek. Dan zal zij verse en gevarieerde maaltijden aan huis bezorgen in Gorssel en haar regio bestaande uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Voorst en Zutphen. Brigitte is franchise-ondernemer geworden van Eten met gemak, de maaltijdservice die verse en gevarieerde maaltijden aan huis bezorgd, tot in de koelkast.

Brigitte over haar keuze voor Eten met gemak
Brigitte-PostmaBrigitte Postma met de bestelauto waarmee ze vanaf 2 oktober a.s. verse maaltijden zal bezorgen Brigitte heeft ruim 26 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. In het voorjaar van 2017 is zij in contact gekomen met de formule Eten met gemak. Brigitte: “Door de kans om te kunnen werken met verse maaltijden van een hoog kwaliteitsniveau, was de keuze voor het zelfstandig ondernemerschap bij Eten met gemak snel gemaakt. Dit in combinatie met het klant- en servicegericht werken, wat ik al vele jaren doe, maakt het tot dé formule die bij mij past.”

Eten met gemak is er voor iedereen die lekker, gezond en gevarieerd wil eten, maar niet in staat is of te weinig tijd heeft om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten. Bijvoorbeeld zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden, tweeverdieners, mensen met een specifiek dieet, maar ook mensen die regelmatig overwerken of thuis herstellen na een opname.

Ruim assortiment
Er is een ruim assortiment maaltijden. “Iedere week stellen onze koks nieuwe menu’s samen waardoor we een grote variatie aan voor-, hoofd- en nagerechten bieden. De maaltijden worden bereid met verse ingrediënten, passend bij het seizoen”. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum en er worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Het assortiment bestaat uit ongeveer 4.000 verschillende maaltijden en wekelijks wordt hieruit een selectie gemaakt. Van ambachtelijke Hollandse kost tot de internationale keukens.

Eten met gemak biedt tevens vegetarische en biologische maaltijden aan. Ook zijn er aparte menu’s voor mensen die halal eten en 25 speciale diëten zoals zoutarm, glutenvrij, lactosevrij, hypoallergeen. Bij Eten met gemak zijn er vier vaste diëtistes werkzaam. Brigitte: “Wij maken een passend menu voor iedereen. Eten met gemak biedt een combinatie van gezond, veelzijdig, gemakkelijk én lekker eten, waarbij wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit en service en staat de klant centraal."

Bestellen van de maaltijden
Bestellen kan op verschillende manieren. Aan de bezorger kan een papieren bestellijst worden meegegeven, er is een online bestelsysteem, of klanten kunnen terecht bij de webshop van Eten met gemak. De maaltijden worden op twee dagen in de week bezorgd. De koelverse maaltijden zijn 5 tot 7 dagen houdbaar, dus klanten kunnen voor een hele week tegelijk bestellen en hebben zo altijd een verse maaltijd op tafel.
De gerechten worden na het bestellen vers gekookt in de keukens van Eetgemak in Katwijk en Beekbergen en vervolgens snel gekoeld tot 5 graden.

Bezorgen tot in de koelkast
De bezorging vindt plaats op een vast tijdstip, door vaste bezorgers, zodat de klant weet waar hij aan toe is. Het werken met telkens weer het vertrouwde gezicht aan de deur wordt gewaardeerd door met name de ouderen. “Het bezorgen van de maaltijden is voor veel van de oudere klanten een sociaal moment. Even een praatje, dat vinden ze erg prettig. Ook bezorgen we, indien gewenst, tot in de koelkast!” Voor Brigitte staat het sociale en maatschappelijke aspect dan ook op de voorgrond.

Proefbox bestellen
Brigitte begint op 2 oktober a.s. met bezorgen, maar u kunt nu al contact met haar opnemen voor informatie of om een proefbox te bestellen. Met de proefbox kunt u drie maaltijden uitproberen voor € 14,95.

 

Gorssel, 15 september 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends