Laatste nieuws

Extra activiteiten in De Boskoele en De Berkel

Voor wie nog geen vakantieplannen heeft of net weer terug is (of in de buurt van Gorssel met vakantie is natuurlijk) zijn er deze zomer extra activiteiten in de buitenzwembaden in Gorssel en Almen.
Reserveren voor bezoek aan beide buitenbaden is noodzakelijk.

Borstcrawl en stormbaan
BoskoeleCrawl kleinMasterclass borstcrawl in De BoskoeleIn zwembad De Boskoele in Gorssel op woensdagavond 18 augustus om 18.00 uur een masterclass borstcrawl voor gevorderden. Dezelfde masterclass wordt ook gegeven op woensdagmorgen 25 augustus om 11.00 uur. De kosten bedragen € 10. Inschrijven kan via tel. 0575-491429.
Ook ligt de stormbaan (Flamingo) op de woensdagmiddagen 18 en 25 augustus van 14.00 tot 16.00 uur in De Boskoele. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kano’s, SUP en trekkershut
BerkelTrek kleinTrekkershutten bij zwembad De BerkelIn zwembad De Berkel in Almen liggen dagelijks kano’s ter beschikking en er is een SUP board te huur. Of boek een trekkershut om te genieten van de rust en natuur. Reserveren via 0575-431500 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vooraf reserveren
Conform de maatregelen van het RIVM is het noodzakelijk een bezoek aan de beide zwembaden vooraf te reserveren via www.zwembaddeberkel.nl 
en www.zwembaddeboskoele.nl.


Gorssel, 9 augustus 2021

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends