Laatste nieuws

Extra informatieavonden Gorsselse Accommodaties

De werkgroep Gorsselse accommodaties (Werkgroep GA!) houdt in het voor­jaar van 2020 informatie­avonden in Gorssel over de toekomst van de Gorsselse accommodaties en voor­zieningen. Er waren in februari  al informatie­avonden voor de Vullerschool, de Dorpsraad, de Protestantse Gemeente, de maatschappelijke gebruikers van ’t Tref­punt, de VV Gorssel en LTC Gorssel. Er staan nog enkele informatie­bijeenkomsten op de planning: voor de gebruikers van De Boskoele (op 27 februari in ’t Trefpunt), een ‘inhaal’­avond (op 3 maart in 't Trefpunt) en een speciale avond voor jongere inwoners van Gorssel (op 12 maart in ’t Trefpunt). Het programma is op alle informatie­avonden hetzelfde. 

Extra informatieavond 3 maart
Accovarianten 3 kleinDe ‘inhaal’avond op 3 maart is bedoeld voor Gorsselnaren die niet eerder in de gelegen­heid waren om hun mening te geven of vragen te stellen. De avond is van 19.30 tot 21.30 uur in 't Trefpunt.

Informatieavond voor jongeren 12 maart
Tijdens de informatieavonden komen er weinig jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar. In over­leg met een groep actieve jongeren in Gorssel is besloten voor deze groep een extra informatie­avond te organiseren. Deze avond is op 12 maart van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Trefpunt. 

Verslag
Van alle informatieavonden wordt een verslag gemaakt en na bespreking in de werk­groep zijn de verslagen te vinden op www.gorsselseaccommodaties.nl. De uitkomsten van de informatie­avonden wegen mee bij de besluitvorming van college en raad later in 2020.


Gorssel, 26 februari 2020

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends