Laatste nieuws

Familiewandeling voor het goede doel

Op zondag 14 april 2019 organiseert Ladies’ Circle Zutphen een familiewandeling in Gorssel ten bate van twee goede doelen: de Stichting Bo Minnée en de Stichting Neuro­fibromatose. Het is een mooie boswandeling met een lengte van 4,2 km. Voor kinderen is er een speur­tocht tijdens de route, met na afloop een gratis ijsje. De gehele opbrengst is voor de genoemde goede doelen.

Goede doelen 
BoMinnee1 kleinCharity wandeling vanaf De Hoek op 14 april 2019De Stichting Bo Minnée biedt steun aan gezinnen met een ernstig ziek kind en de Stichting Neurofibro­matose richt zich op fondsenwerving voor en meer bekendheid over de ziekte Neurofibro­matose.
Informatie
De wandeling is op 14 april 2019, start en finish zijn bij Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA in Gorssel. Wandelaars kunnen starten tussen 10.00 en 11.30 uur. Meedoen kost € 5 per persoon.
Inschrijven bij voorkeur via deze webpagina, maar kan ook op de dag zelf. 
Voor meer informatie: Sonja van der Chijs (Ladies’ Circle Zutphen), tel. 06-15452598, of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 5 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends