Laatste nieuws

Feest in Gorssel: Septemberfest en IJsseljazz

Jazz, blues, soul en funk. Dat is jaarlijks te horen tijdens IJssel­jazz Gorssel op de tweede zondag van september (de edities 2020 en 2021 gingen niet door vanwege de corona­perikelen). In 2022 vindt IJssel­jazz plaats op 11 september. Het gratis toegankelijke festival IJssel­jazz is een grote regionale publieks­trekker en wordt dit jaar voor de vijf­tiende keer gehouden. 
IJsseljazz2022 kleinDe zaterdagavond vooraf­gaand aan IJsseljazz, in 2022 dus op 10 september, wordt het Nijverheids­plein in Gorssel aangekleed in Septemberfest­stijl naar het voorbeeld van het Oktober­fest in München.Septemberfest2022 klein

IJsseljazz 
Stichting IJssel­jazz presenteert ook in 2022 weer een uitgebreid programma op twee podia. Op het hoofd­podium aan de Hoofd­straat zijn optredens van Hans Dulfer, Trijntje Ooster­huis, Steffen Morrison & Band en Montis, Goudsmit & Directie. Op het podium aan het Nijverheids­plein spelen The Hoochies, Stepping Stone 1978, Blind B & The Visionairs, What The Frnk en Gloomy Mess. De mobiele act is van Johnny & The Gangsters of Love.

Septemberfest
De zaterdag­avond vooraf­gaand aan IJsseljazz wordt het Nijverheids­plein in Gorssel aangekleed in Septemberfest­stijl. Een echt dorps­feest met Duitse Schlagers, lange bier­tafels en braad­worst, geïnspireerd op het traditionele Oktober­fest in München: het Septemberfest Gorssel. Hoofdact bij deze editie van het September­fest is een optreden van de zevenkoppige feest­band ‘Falsch und Verrückt’.
Kaartjes voor het September­fest zijn in de voor­verkoop verkrijgbaar voor € 10,- bij Eetcafé De Hoek in Gorssel. Aan de kassa op de avond zelf kosten ze € 12,50.


Redactie Gorssel.nl
19 augustus 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends