Laatste nieuws

Feestelijke opening Total Beauty

TotalBeauty 1KLTotal Beauty in het pand aan de Hoofdstraat 48, naast Kruidvat

Nog even hard werken, de laatste puntjes op de i, maar nu is het zover: na een opening voor genodigden was op zaterdag 9 maart 2019 iedereen welkom op de feestelijke open dag van schoonheids­kliniek Total Beauty aan de Hoofdstraat in Gorssel.

Verbouwing
TotalBeauty 23Merle Bruijl (links) Er moest flink verbouwd worden in het pand naast het Kruidvat in Gorssel. Het pand is onherkenbaar veranderd en de tuin is mooi aangelegd. Eigenaresse Merle Bruijl is er blij mee.
De kliniek telt drie behandel­kamers, twee voor de schoonheids­specialistes en één voor de cosmetisch arts en de huid­therapeute. De wachtkamer met fraaie koffiehoek grenst aan de kluis van de Rabobank, die eerder in het pand gevestigd was. 

‘Natural anti-aging’
TotalBeauty 27Total Beauty is gespecialiseerd in ‘natural anti-aging’ en biedt behandelingen die de huid (op iedere leeftijd) op een natuurlijke en biologische manier verjongen of verbeteren. Maar de kliniek werkt ook samen met een cosmetisch arts om aan de vraag naar behandelingen met fillers en botox te kunnen voldoen. Een huidtherapeute houdt zich bezig met onder meer het verwijderen van pigmentvlekken en couperose, laser­behandelingen, acne-litteken­behandeling en definitief ontharen.

TotalBeauty 2Fotografie: Janny Schiphorst

Dan is er ook nog de winkel waar huid­verzorgings­­producten, make-up, parfum, luxe schoonheids­producten en ook een natuurlijke verzorgings­lijn voor kinderen verkocht worden.

Openingstijden
Vanaf 11 maart is de schoonheids­kliniek geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur.
  

Redactie Gorssel.nl
9 maart 2019 

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends