Laatste nieuws

Feestelijke openingsvierdaagse Huzarenhof in Joppe

In 2014 staat de tuinpoort van de Huzarenhof in Joppe voor het tiende jaar open voor publiek. In die tien jaar is deze privétuin uitgegroeid tot een begrip. Veel bezoekers uit binnen- en buitenland hebben de tuin inmiddels bezocht en zich laten inspireren door de prachtige aanleg en vooral de sfeer die in deze boeiende tuin hangt. 

Reportages
Huzarenhof
Mooie reportages in (inter)nationale tuintijdschriften en tuinboeken (onder andere ‘Garten Welten’, BLV Verlag, München) hebben de interesse in deze in het bos verscholen tuin van circa 3.300 m2 nog eens extra aangewakkerd. En ook het bekende RTL programma ‘Eigen Huis & Tuin’ heeft winteropnamen van de tuin gemaakt die begin dit jaar werden uitgezonden.

Open tuin
In dit jubileumjaar 2014 zal de Huzarenhof vier lange weekenden voor individuele bezoekers opengaan:

  • Donderdag 29 mei (Hemelvaartsdag) t/m zondag 1 juni: feestelijke openingsvierdaagse met voor alle eerste dertig bezoekers per dag een tuinpresentje.
  • Vrijdag 27 t/m zondag 29 juni: deelname Tuinenroute IJsselvallei.
  • Vrijdag 25 t/m zondag 27 juli: deelname Tuinweekend Gorssel.
  • Vrijdag 22 t/m zondag 24 augustus: Huzarenhof Nazomerweekend.

De tuin is op deze dagen geopend van 10 -17 uur.
Entree: 4,00 p.p. incl. kop koffie/thee. 
Groepen na afspraak ook op andere data mogelijk.

Bezoekadres
De Huzarenhof vindt u aan de Huzarenlaan, het stukje tussen de Elfuursweg en de Joppelaan. Vanuit Gorssel kunt u per fiets over de Joppelaan, ook tijdens de wegwerkzaamheden. Als u met de auto komt, volgt u vanuit Gorssel tijdens de werzaamheden aan de Joppelaan de aanwijzingen op de borden.
Huzarenlaan 2  
7215 EE Joppe
Tel. 0575-493051

www.huzarenhof.nl


Gorssel, 27 mei 2014

aa

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends