Laatste nieuws

FIFA 17 Toernooi VV Gorssel geslaagd

Wereldwijd zijn voetballers en gamers in de ban van FIFA 17. Bekende voetbalclubs hebben razend populaire gamers in dienst. Duizenden fans kijken mee met de wedstrijden via grote schermen.

      VVGOrsselFIFA172GR

      VVgorsselFIFA171GR

      Gefelicteerd Thomas, Mike en Bram met jullie podium-
      plaatsen bij het FIFA 17 toernooi van VV Gorssel 

Ook VV Gorssel doet mee. Vrijdagavond 13 januari j.l. was er in de kantine van de voetbalclub een FIFA 17 toernooi waarin jeugdleden van de club het tegen elkaar opnamen. Op tien beeldschermen waren evenzoveel PS4 spelcomputers aangesloten. Naast veel jeugdleden van VV Gorssel deden er ook een aantal leiders mee. Zij hadden nog nooit op een PS4 (Sony Playstation) gespeeld, wat natuurlijk de nodige hilariteit gaf. De jongste jeugd (E-teams) wist precies hoe het spelletje werkte en kon de oudere jeugd diverse keren op een nederlaag te trakteren. Met klinkende namen als Real Madrid, Barcelona en Manchester United werden overwinningen behaald, fraaie passeeracties uitgevoerd en prachtige goals op het beeldscherm gepresenteerd.

De 36 deelnemers konden via een afvalpoule steeds een ronde verder komen, wat uiteindelijke leidde tot een halve finale en de finale. Dit resulteerde in een 3e plaats voor Bram Tuitert, een 2e plaats voor Mike van de Meij en de eerste editie van het FIFA 17 toernooi van VV Gorssel is gewonnen door Thomas Tuller. 

Gorssel, 16 januari 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends