Laatste nieuws

Fit de lente in met Sneeuwfit Zutphen

Op zaterdag 1 april 2023 beginnen weer lente­trainingsgroepen van Vereniging Sneeuw­fit Zutphen. Startpunt is de Zessprong in Joppe. Iedereen is welkom voor een gratis proef­les.

Het hele jaar fit
Sneeuwfit kleinFit de lente in bij Sneeuwfit Zutphen: trainingen in Joppe (foto: Marcel Slagman)Bij het woord Sneeuw­fit is de eerste gedachte aan trainen voor de winter­sport. Dat was in het verleden ook zo, maar tegen­woordig trainen de leden van Sneeuw­fit om het hele jaar fit te zijn en te blijven. Deel­nemers kunnen kiezen uit hardloop­trainingen, wandelen op twee niveaus en Nordic walking. Alle trainingen staan onder deskundige leiding en vinden plaats in de natuur. Start­punt is restaurant De Zes­sprong aan de Dorther­dijk in Joppe.

Trainingen
Op de zaterdag­ochtenden, te beginnen op zaterdag 1 april, zijn er van 09.00 tot 10.00 uur een hardloop­training voor gevorderden, een wandelfit­training en een Nordic walking groep. Om 09.30 uur begint een nieuwe training ‘Wandelfit-light’ onder het motto ‘iets minder inspanning en iets meer ont­spanning’. De Wandelfit-light training duurt een half uur en is bedoeld voor mensen die, om wat voor reden dan ook, niet kunnen deel­nemen aan de andere trainingen, maar toch sportief bezig willen zijn in een gezellige groep. 
Op de dinsdag­avond, te beginnen op 4 april, zijn er om 19.30 tot 20.30 uur hardloop­trainingen en een Nordic walking groep, ook in Joppe. 
En tot slot: er zijn, eveneens in Joppe, op de donderdag­ochtenden vanaf 6 april van 09.00 tot 10.00 uur ook Nordic walking­trainingen. 

Informatie en opgave
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.sneeuwfitzutphen.nl. Eerst een keer kijken en/of meedoen kan ook.


Gorssel, 16 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends