Laatste nieuws

Fit worden in de buitenlucht

bootcamp buiten

Buiten sporten
De klok wordt het laatste weekend van maart weer verzet en dat betekent weer langer licht, mooi weer en dus tijd om buiten te gaan sporten. De zon, T-shirts, hemdjes, zwemkleding, rokjes en korte broeken staan weer voor de deur. Maar natuurlijk doen we het uiteindelijk allemaal voor onze gezondheid. 

Bootcamp
Wil je afvallen of fitter worden en geniet je van de buitenlucht? Dan is bootcamp echt iets voor jou. Onder professionele begeleiding van personal trainer Roelof van de Belt word je topfit voor de zomer. Iedere maandag- , woensdag- en vrijdagavond start er een groep enthousiaste bootcampers. Trek ook je sportschoenen aan en doe mee.

Unieke sportbelevenis
Weer of geen weer, met bootcamp train je altijd buiten. De frisse lucht, de groene omgeving en het daglicht geven extra energie om je fit en opgewekt te voelen. Je doet push-ups, squats, sit-ups en jumping jacks, afgewisseld met spring- en hurkoefeningen, sprintjes en hardlopen. Wat je onderweg tegenkomt, wordt gebruikt als trainingsmateriaal. Denk aan bankjes, speeltoestellen, trappen, muren of bomen. Dat maakt bootcamp een unieke sportbelevenis. Het programma is afwisselend, intensief en ook erg gezellig. 

Trainen op elk niveau
Heb je (nog) geen goede conditie? Dat is geen probleem. Iedereen in de groep traint op zijn eigen niveau. Het team motiveert je en daagt je uit om het maximale uit jezelf te halen.

Doe mee
Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagavond wordt er getraind van 19.00 tot 20.00 uur. Op maandag en woensdag is het vertrekpunt bij fysiotherapiepraktijk De Boer & De Jonge, Molenweg 53-55 in Gorssel en op vrijdagavond is dat de parkeerplaats van de COOP in Eefde.

bootcamp gorsselAanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-34231386.

Roelof van de Belt

Personal Trainer | Bootcamp trainer | Tel. 06-34231386

Website


Gorssel, 30 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends