Laatste nieuws

Fitness Factory 10 jaar in Gorssel

Op zondag 27 oktober 2013 opende Fitness Factory zijn deuren in de gehoorzaal van 't Trefpunt in Gorssel. Gorsselse sporters waren er blij mee, maar het was ook belangrijk voor 't Trefpunt omdat die zaal na de verhuizing van de bibliotheek naar Den Oldenhof leeg stond. Toenmalig wethouder Wilma Heesen verrichtte de openings­handeling, waarbij confetti door de lucht vloog en een team sporters vanuit een 'freeze' stand in beweging kwam.
Precies elf jaar daarvoor opende Fitness Factory zijn eerste vestiging in Laren.

FitnessFactoryGorssel kleinFitness Factory in de voormalige gehoorzaal en bibliotheek van 't Trefpunt24/7
Sporten kan bij Fitness Factory Gorssel op ieder gewenst moment, dag en nacht en iedere dag van de week, 24/7 dus. Dat concept was ten tijde van de opening heel vooruit­strevend: Fitness Factory was in de regio Zutphen, Deventer, Lochem de eerste club waar dag en nacht gesport kon worden. De ruimte is toe­gankelijk met een sleutel die de sporters bij inschrijving ontvangen.
Nu, tien jaar later, is dit concept nog steeds heel succes­vol. Sporters waarderen de flexibiliteit, sporten wanneer het uitkomt. Vanaf 2016 draait ook de club in Laren met dit systeem, daar wordt een 20/7 gehanteerd van 4.00 tot 24.00 uur.

Verloting
Om het 10-jarig jubileum te vieren organiseert Fitness Factory Gorssel een verloting onder zijn leden en is er een jubileum inschrijfactie voor nieuwe leden.

FitnessFactory Tom en Ruth Wilgenhof kleinRuth en Tom WilgenhofAls het aan de eigenaren Tom en Ruth Wilgenhof ligt, blijft Fitness Factory nog jaren actief in Gorssel.
  

 

Gorssel, 26 oktober 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends