Laatste nieuws

Fitness Factory in Trefpunt Gorssel geopend

Onder grote belangstelling is op zondag 27 oktober in SCC ’t Trefpunt de Gorsselse vestiging van de Fitness Factory geopend. Door het drukken op een claxon gaf kernwethouder Wilma Heesen het signaal aan een groep fitte medewerkers om allerhande oefeningen op een centraal opgesteld, kingsize fitness-apparaat te demonstreren. In een regen van confetti was hiermee de officiële opening een feit.

FFgeorpend325 9Wethouder Heesen opent Fitness Factory Gorssel. Klik op de foto voor meer afbeeldingen.Felicitaties
De wethouder feliciteerde niet alleen de eigenaren van de Fitness Factory, Ruth Wilgenhof en Steven ter Haar met het bereikte resultaat, maar ook het dorp Gorssel werd door haar gelukgewenst met de komst van een dergelijke mooie voorziening. Tegelijkertijd zette zij de voorzitter van ’t Trefpunt, Bob Kempink in het zonnetje als de drijvende kracht achter het verkrijgen van nieuwe huurders na het vertrek van onder meer de bibliotheek uit ’t Trefpunt. Daarmee kan het voortbestaan van het Sport en Cultureel Centrum worden gewaarborgd.

Fun Fitness
In de ruime, voormalige gehoorzaal van ’t Trefpunt, staat een groot aantal van de meest moderne fitness-apparaten opgesteld. Volgens Steven ter Haar is de meest bijzondere daarvan de ‘Synergy 360XL’, een groot, multi-functioneel apparaat waarvan er in heel Europa nog maar een stuk op twintig zijn verkocht. “Een soort van speeltuin voor volwassenen, waar ‘fun fitness’ kan worden beoefend. Het plezier beleven aan lichamelijke inspanning staat hierbij voorop”.

24/7
FFgeorpend325 7Het 24/7 concept maakt het straks mogelijk om de klok rond toegang te krijgen tot de Fitness Factory. De bijbehorende pasjes kunnen er ook voor zorgen dat de fitness-apparatuur de klant en zijn trainingsschema ‘herkent’, zodat er optimaal kan worden getraind. Het ligt ook in de bedoeling om groepslessen te gaan geven. 

Tijdelijke ledenstop
“In de afgelopen maanden hebben we al zo’n 200 voorinschrijvingen geteld”, aldus Ruth Wilgenhof, “boven verwachting! En daar komen de inschrijvingen van deze ‘open dag’ nog bij. Vandaar dat we vanaf 28 oktober een tijdelijke ledenstop hebben ingesteld, omdat we onze nieuwe leden goed en veilig op weg willen helpen”.

FFgeorpend325 8Wanneer de trainingen bij de Fitness Factory net zo goed bezocht worden als de open dag, dan kon het wel eens druk worden bij ‘t Trefpunt Gorssel!
  

  
Gorssel, 27 oktober 2013

aa

bb

cc

dd

ee 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends