Laatste nieuws

Foto’s van Louise Tietge te zien in Zutphen

TietgeAgapanthus kleinLouise Tietge: AgapanthusDe stad Zutphen profileert zich steeds meer als fotostad. Deze zomer staat de stad in het teken van fotografie tijdens de eerste editie van Fotozomer Zutphen, met onder meer de internationale fototentoonstelling World Press Photo (nog tot 29 juli 2018 te zien in de Walburgiskerk).

Fotozomer 2018
TietgeLieveheersbeestje op boerenwormkruid kleinLouise Tietge: Lieveheersbeestje op BoerenwormkruidTegelijkertijd zijn er onder de noemer Fotozomer 2018 nog drie exposities.
In de historische binnenstad vindt van 1 juli t/m 30 september 2018 de fototentoonstelling 'Een Andere Kijk op Zutphen' plaats. Werken van leden van de Zutphense fotoclub Zoom-in zijn te bezichtigen bij vijfentwintig Zutphense ondernemers.  Ook van Louise Tietge, een van de fotografen van Gorssel.nl, is een aantal werken te zien, bij Bedshop De Duif aan de Nieuwstad 44-48 en bij het Genietcafé Zutphen aan het Oude Bornhof 55-57. Er zijn bij de VVV en de deelnemende winkeliers (herkenbaar aan een rode vlag op het raam) boekjes te krijgen over de deelnemende fotografen en winkeliers. 
TietgeGlasbloem kleinLouise Tietge: GlasbloemVerder exposeert fotografencollectief ‘De Zutphense’ t/m 29 juli 2018 recent werk van zijn leden in De Witte Vleugel, Kerkhof 1a in Zutphen en in het Zutphense stadhuis aan het ’s Gravenhof hangen tot en met 31 augustus 2018 onder de titel ‘Parels van de Achterhoek’ portretten van twintig bijzondere Achterhoekers van de hand van fotografe Jessica de Lepper en schrijver Erik Hagelstein.


Redactie Gorssel.nl
16 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends