Laatste nieuws

Fototentoonstelling en zomersluiting Tramstation

Het Tramstation, zetel van de Historische Vereniging De Elf Marken, is vanaf 29 juni tot en met 2 augustus 2018 gesloten. Dankzij de glazen omhulling van het Tramstation kan gedurende de zomersluiting van buitenaf een expositie bezichtigd worden van veertien vergrote en ingelijste foto’s van Henk Hietbrink.

Oude gemeente Gorssel
Klokkenstoel Harfsen kleinKlokkenstoel, Harfsen (foto Henk Hietbrink)Henk Hietbrink maakte foto’s van objecten uit de oude gemeente Gorssel. Elk dorp/buurtschap is met twee foto’s vertegenwoordigd. Veel objecten zijn rijks- of gemeentelijk monument. 
Er hangen foto’s van molen en tolhuisje (Gorssel); sluis en huize De Voorst (Eefde); Dorpsstraat en kerk (Almen); klokkenstoel en Harfsense (Gorsselse) Heide (Harfsen); oudste stenen schuur en mammoetboom (Sequoiadendron) (Epse); interieur kerk en huize Joppe (Joppe); huize Dorth en De Kleine Haar (Kring van Dorth).

Zootex
Op zaterdag 1 september 2018 organiseert de Historische Vereniging De Elf Marken weer een Open Huis in het Tramstation.De eerste expositie na de zomervakantie wordt verzorgd door de textielkunstenaarsgroep Zootex.


Gorssel, 23 juni 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends