Laatste nieuws

Fraaie opbrengst van de Rotary Rally

De Spieren voor Spieren Rally 2021 heeft alle verwachtingen overtroffen. Nadat de pandemie vorig jaar een streep zette door de populaire rally, was het evenement van zaterdag 4 september in Gorssel een geweldig succes, met schitterend weer, 92 gemotiveerde deelnemers en een prachtig resultaat.

Spieren voor Spieren 2021 klein€ 12.000 voor Spieren voor Spieren. Rotary Gorssel organisatie met Minke Booij en Jenell Emanuelson.De zesde editie van de rally, ook nu weer georganiseerd door Rotary Gorssel, leverde mede dankzij bijdragen van veel sponsoren uit de regio € 12.000 op. Spieren voor Spieren besteedt het geld aan onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Opvallend was dat er in Gorssel behalve ervaren rally­rijders veel nieuwe deelnemers aan de start verschenen. De rally heeft een reputatie opgebouwd als een sportief, uitdagend, maar vooral ook toegankelijk en gezellig evenement.

Winnaars Tour 2021 kleinTourklasse winnaars: Szonne en Kasper van EkerisDe strijd was zowel in de Sport- als de Tour­klasse heel spannend. De winst in de sportklasse was voor Jelte van der Meulen en Gijs Alink. De toer­klasse werd gewonnen door Szonne en Kasper van Ekeris, die ook in het jeugdklassement bovenaan eindigden.

Minke Booij, oud-tophockeyster en directeur van Spieren voor Spieren, was met spier­ziekte-patiënt Jenell Emanuelson uit Amsterdam bij de finish bij het Bosrestaurant in Joppe. Samen vertelden zij indringend over spier­ziekten en over het belangrijke onderzoek dat de stichting met de opbrengst van de rally kan financieren.


Gorssel, 5 september 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends