Laatste nieuws

Friends for Xmas: Kerstconcerten met groot koor

Na wekenlang oefenen geeft het kerst­project­koor van Stichting IJsselwijs bestaande uit zo’n 60 zangers en zangeressen twee kerst­concerten. De concerten 'Friends for Xmas' zijn op zondag 11 december om 12.30 uur en om 15.30 uur in de kerk van Gorssel. Het laatste concert is al uitverkocht, maar voor het concert van 12.30 uur zijn nog plaatsen beschikbaar.

Kerstprojectkoor uitbundig kleinKerstprojectkoor 'Friends for Xmas'Met de kerstliedjes wordt de warmte en gezellig­heid opgezocht die veel mensen in deze tijden goed kunnen gebruiken. Het publiek mag mee­zingen met diverse liedjes waarvan de teksten op een groot beeld­scherm te zien zullen zijn. 
Er wordt teruggeblikt op 9 jaar WinterWonder­land musicals. Dat waren grote producties die vanaf 2007 werden georganiseerd door veel vrijwilligers. 
Na afloop van het concert van 12.30 uur staat er een buffet klaar met heerlijke huis­gemaakte taarten en koffie of thee. Na het concert van 15.30 uur is er een tapas­buffet met warme chocolade­melk en glühwein.

Tickets kosten € 10,- en voor kinderen van 15 t/m 12 jaar € 5,-. Voor de versnaperingen na afloop geldt een kleine vergoeding.

Meer info via www.stichtingijsselwijs.nl/kerst
Kaartjes bestellen kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 8 december 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends