Laatste nieuws

Fysiotherapie de Boer & de Jonge naar pand van Saxpoint

De Gorsselse fysiotherapiepraktijk De Boer & de Jonge verhuist in april 2024 naar een nieuwe locatie aan de Deventer­weg 12 in Gorssel, het voormalige pand van saxofoon­winkel Saxpoint. De verbouwing is in volle gang.

Oefenzaal
De Boer 3 kleinDe Boer & de Jonge was sinds 2015 gevestigd in Corpus State aan de Nijverheid­straat in Gorssel. 
Karien de Boer van Fysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge: “De nieuwe locatie biedt meer mogelijk­heden om onze praktijk uit te breiden. Zo kunnen we blijven groeien en kunnen we bij onze fysio­therapeutische behandelingen nog meer kwaliteit bieden. Bovendien heeft het pand veel glas aan de voorkant, waardoor er een prachtige licht­inval is.
De Boer 2 kleinAan die kant komt dan ook een grote oefen­zaal, waar we ook willen gaan starten met kleinschalige (medische) fitness. Dit kan kracht­training zijn bij sporters. Maar we zijn er ook voor mensen die op een verantwoorde manier willen starten met sporten en we geven hierbij graag begeleiding, zodat ze hun doelen behalen”. 

Specialisaties
De Boer 1 kleinFysiotherapiepraktijk de Boer & de Jonge is gespecialiseerd in hand­fysiotherapie, kaakfysiotherapie, revalidatie, laser­therapie, shockwave­therapie, verlichting van nek-, schouder- en rugklachten, dry needling, triggerpoint­massage en geriatrische problematiek. Sinds november 2019 is er een tweede vestiging in Harfsen.N.B: Frank van Swaay van Saxpoint in Gorssel heeft zijn bedrijf voortgezet aan de Lochemseweg 2b in Epse.


Redactie Gorssel.nl
27 februari 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends