Laatste nieuws

Fysiotherapie Den Oldenhof jubileert en breidt uit

Fysiotherapie Den Oldenhof bestaat tien jaar als zelfstandige praktijk. In 2007 is de praktijk verzelfstandigd als Fysiotherapie Praktijk Keizer/Lubberdink gevestigd in de oude Oldenhof. In 2008 verhuisde de praktijk naar de Poststraat voor uitbreiding met medische fitness. In 2012 is de huidige locatie betrokken in de prachtige nieuwe Den Oldenhof en is de naam gewijzigd in Fysiotherapie Den Oldenhof.

Uitgebreid pakket
FysioOldenhof10jaarHet team van Fysiotherapie Den Oldenhof, v.l.n.r.: Joke Lubberdink, Annemieke Lonink, Jasper van Haaster, Paul Keizer, Bea Ebenau, Monique van Wijhe-Janssen.Per 1 maart is het team uitgebreid met Annemieke Lonink en bestaat nu uit zes medewerkers. Annemieke is algemeen fysiotherapeut, heeft meerdere jaren ervaring en heeft als aandachtsgebied: knie, diabetes en tapen. 
Fysiotherapie Den Oldenhof heeft diverse specialisaties in huis: manueel therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie en dry needling. Daarnaast zijn aandachtsgebieden: beweegprogramma’s voor COPD, hartrevalidatie, hartfalen, diabetes, oncologie en artrose, duizeligheid, valpreventie, claudicatio (etalagebenen), tapen en littekenbehandeling.
Ook biedt de praktijk een programma aan voor gewichtsbeheersing, begeleid door voedingsdeskundige Bea Ebenau

Fitness en Pilates
FysioOldenhofLogoTransWanneer de behandeling niet vergoed wordt door de verzekering biedt de praktijk abonnementen aan voor fitness met goede begeleiding. Ook voor wie gewoon lekker aan zijn of haar conditie of kracht wil werken zijn er fitness-abonnementen.
Daarnaast worden er Pilateslessen gegeven in kleine groepen met nadruk op versterking rug/core.
Jasper begeleidt duursporters in hun trainingsopbouw en ‘t maken van schema’s.

 

  

Gorssel, 5 april 2017

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends