Laatste nieuws

Galerie Stijl in Eefde

GalerieStijl 3In het gebouw net over het spoor in Eefde waar tot 2017 galerie BGO132 was gevestigd is opnieuw een expositie­ruimte: Galerie Stijl.

GalerieStijl 1De galerie is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, is in 2017 verhuisd naar Eefde en eind september 2018 na een verbouwing weer heropend. De galerie heeft diverse kunst­gebouwtjes, een beelden­galerij en een beelden­tuin in de voormalige ‘Kawi-model­tuin’, zo genoemd naar de studio voor tuin­ontwerp dat voor BGO132 in het pand gevestigd was. In een nieuw paviljoen wordt abstract geometrisch werk getoond van drie overleden Arnhemse kunstenaars van de Stichting Stijl Foundation: Berend Hendriks, Henk Miechels en Roel Rolleman.
In de nabije omgeving is een boshuisje te huur.

Tot en met zondag 11 november a.s. is de openings­tentoonstelling met beelden­galerij in de tuin gratis te bezichtigen. Daarna is de entree € 6,50 per persoon.

Galerie Stijl is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

De galerie is gevestigd aan de Zutphenseweg 132 in Eefde. Komend vanuit Gorssel is dat na de eerste spoorwegovergang direct rechts.
  

  
Gorssel, 6 november 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends