Laatste nieuws

Gemeente biedt zorgverzekering bij laag inkomen

De gemeente Lochem biedt samen met Salland Zorgverzekeringen een uitgebreide zorg­verzekering aan voor inwoners van de gemeente Lochem met een laag inkomen. Overstappen kan tot en met 31 december 2018.

Gemeentepolis
Gemeentepolis kleinOverstappen naar de Gemeentepolis kan tot en met 31 december 2018De gemeente Lochem heeft regelingen voor onder­steuning van inwoners met een laag inkomen. Per regeling gelden verschillende voorwaarden. 
Een van de regelingen is de Gemeente­polis, een zorg­verzekering die de gemeente samen met Salland Zorg­verzekering aanbiedt. De Gemeente­polis is een zorg­verzekering voor mensen met een laag inkomen en bestaat uit een basis­verzekering in combinatie met een aan­vullende verzekering. De dekking van de aanvullende verzekering is vaak uitgebreid met extra vergoedingen. De premie is voordelig omdat gemeenten meestal een extra bij­drage geven en men van de zorgverzekeraar korting ontvangt. Er zijn twee keuze­mogelijkheden: de Gemeente­polis Extra of de Gemeentepolis Plus. 

Inloopspreekuren
Voor informatie over deze zorgverzekering voor lage inkomens en hulp bij het over­stappen zijn er   binnenkort speciale inloop­spreekuren (zonder afspraak) in het gemeenteloket in Gorssel. Dan zijn er ‘overstap­coaches’ van Salland Zorgverzekering aanwezig om uitleg te geven over de voorwaarden en de vergoe­dingen. Wie meteen zou willen overstappen kan het best zijn identiteits­bewijs, bankrekening­nummer en polisblad van de huidige verzekering naar het inloop­spreekuur meenemen.
De inloopspreekuren in het gemeenteloket in Gorssel (Den Oldenhof, Hoofdstraat 45, 7213 CR) zijn op dinsdag 27 november en dinsdag 4 december 2018 van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag 13 en donderdag 20 december 2018 van 14.00 tot 16.00 uur. N.B.: overstappen kan tot en met 31 december 2018!

Informatie
Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact op met het Zorg­loket van de gemeente Lochem op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur, tel. 0573-289222 of kijk op www.gezondverzekerd.nl.

  • Webpagina gemeente Lochem voor lage inkomens


Redactie Gorssel.nl
21 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends