Laatste nieuws

Gemeenteloket weer op afspraak open

Het gemeenteloket in Den Oldenhof in Gorssel is vanaf 30 juni weer op woensdag geopend van 13.00 uur tot 17.00, alleen op afspraak. De jaarlijkse zomer­sluiting is in 2021 van 28 juli t/m 18 augustus.
Dat betekent dat er vóór de zomer­sluiting een afspraak gemaakt kan worden voor de woensdagen 30 juni en de daarop­volgende woensdagen 7, 14 en 21 juli. De eerstvolgende mogelijkheid voor een afspraak na de zomer­sluiting is woensdag 25 augustus. Bij het loket kunnen alleen burgerzaken worden aangevraagd en stukken worden ingezien. 
GemBalieOldenhofFototGem kleinGemeenteloket in Den Oldenhof in GorsselVoor het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of ID-kaart moet een afspraak gemaakt worden via de website van de gemeente of telefonisch via 0573-289222. 

Coronamaatregelen
De gemeente sloot het loket in Gorssel sinds het begin van de corona­crisis. Nu steeds meer mensen geprikt zijn tegen het virus, kan er steeds meer en gaat het loket weer open. Wel gelden nog steeds speciale maatregelen. Neem niet eerder plaats dan vijf minuten voor de afspraak. Zijn er klachten zoals neus­verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, blijf dan thuis en probeer sociaal contact te vermijden. Bezoekers en medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en er kan met pin betaald worden.


Gorssel, 22 juni 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends