Laatste nieuws

Generale repetitie The Brother Blues

Vrijdagavond 12 december, 18.30 uur, het is zover: de generale repetitie van The Brother Blues! Na tien weken repetities kwamen alle deelnemers van The Brother Blues in ’t Trefpunt bij elkaar voor de generale repetitie. Afgelopen dagen hebben de decorbouwers en een heleboel enthousiaste vrijwilligers hard gewerkt aan de opbouw van het decor: de Noordpool, een dorpsplein in Gorssel, de enorme videowall… En waarvoor is die haak aan het plafond?

Spectaculair hoogtepunt 
BB Generale eersteselctie 5De voorstelling werd bijna geheel zonder onderbreking uitgespeeld. Natuurlijk waren er wel een paar generale repetitiemissers, die na afloop nog goed werden besproken met de vele acteurs en zangers. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat werd tijdens deze geslaagde generale repetitie wel duidelijk. Ook de gastact liet haar spectaculaire kunsten zien. Zij vormt een van de hoogtepunten van de voorstelling en het werd dan ook muisstil toen zij in het ooievaarsnest klom om …. tja, dat blijft nog even geheim, maar met de foto’s van de generale repetitie krijgt u al wel een indruk.

Swingen
BB Generale eersteselctie 1The Brother Blues is de meest swingende voorstelling van IJsselwijs tot nu toe. Het fotoalbum van de generale op Gorssel.nl geeft al vast een goede indruk. Wordt u daar enthousiast van en wilt u de voorstelling ook graag live zien? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.stichtingijsselwijs.nl, in ’t Trefpunt aan de balie en bij de voorstellingen aan de deur (mits nog voorradig).
Zaterdagavond 13 december en
zondagmiddag 14 december.

 

 

BB Generale eersteselctie 4  BB repetitie_52


Gorssel,
12 december 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends