Laatste nieuws

Geslaagde 1e Pubquiz van VV Gorssel

“Hoe heet de kapitein in de serie The Love Boat”, “Als je 3 en vervolgens 5 gooit, op welke straat beland je dan bij Monopoly?” of “Welke race won Max Verstappen al twee keer?” Zomaar een greep uit de reeks van talloze vragen die langskwamen tijdens de pubquiz die vrijdag jl. voor het eerst bij VV Gorssel werd gehouden.

Pubquiz VV GorsselHet winnende team van de pubquiz: De VrijbuitersEr hadden zich maar liefst 63 mannen en vrouwen en 18 teams aangemeld voor het door de families Wouterse en Koster georganiseerde club­feestje. Klaas en Marjan Van Proosdij zorgden vanachter de bar dat niemand in de afgeladen kantine iets te kort kwam. De door Eetcafé De Hoek beschikbare hoofd­prijs (etentje voor vier personen) werd met 96 punten gewonnen door team De Vrijbuiters o.l.v. Frank Doornbos, Pascal Beffers en Arno Beusekamp. Op slechts 1 punt volgde het team van FC Gorssel (captain Job Dietrich). De derde plek ging met 87 punten ging naar de Eikensingel Eagles met Benno Vincent aan het roer.
Na afloop werd zelfs al voorzichtig gesproken over een najaarseditie, dus pubquiz­liefhebbers: houd de berichtgeving en dorpstamtam goed in de gaten!
  

Gorssel, 14 april 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends