Laatste nieuws

Geslaagde compostactie De Harmonie

Mede dankzij het mooie weer hadden de muzikanten annex compost­bezorgers van De Harmonie op 25 februari 2023 een geslaagde huis-aan-huis actie in Gorssel. Hoewel menig bewoner niet thuis was zijn er toch weer veel zakken compost, pot­grond en koemest­korrels verkocht. En de van tevoren bestelde hoeveel­heden werden onderweg ook netjes afgeleverd (“op een enkele uitzondering na, die worden maandag alsnog afgeleverd”).

Extraatje
HarmonieCompost2023 kleinVerdiende pauze bij De HoekDe Harmonie: “Hier en daar kregen we nog een extraatje, door gebrek aan gepast wissel­geld. Dat kwam uit­eindelijk terecht bij cafetaria De Hoek, waar we deze beloning voor geleverde inzet mochten ver­orberen”. En de compost­zakken vormden ook nog eens een lekker bed, zo in de zon … (zie foto). 

Nabestellen mogelijk
HarmonieCompost 2023 kleinGewoon even uitrusten op een stapel zakken ... Aan diegenen die wel betaald hebben maar geen NAW-gegevens hebben door­gegeven, is het verzoek die nog even te melden via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan kan De Harmonie de bestelling de komende weken alsnog bezorgen. En voor Gorssel­naren die eventueel willen (na)­bestellen: in overleg is veel mogelijk. 
Voor de mensen uit Eefde en omgeving geldt: er kan tot 18 maart via het genoemde mail­adres besteld (en betaald) worden, waarna De Harmonie alles op 18 maart komt afleveren.


Gorssel, 26 februari 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends