Laatste nieuws

Geslaagde eindpresentatie dansmixlessen

Carmen Stuitje geeft al enkele jaren dansles aan kleuters in Gorssel. Daar zijn sinds januari 2018 ook ‘dansmix’lessen voor oudere basisschoolleerlingen (groepen 4 tot en met 7) bijgekomen. De lessen vinden plaats in de studio van Yoin in ’t Trefpunt in Gorssel. Elke week wordt gewerkt aan een dans, die steeds verder wordt uitgebouwd. 
Dansmix1 kleinOp 29 juni 2018 was de eindpresentatie van en door alle kinderen die hebben meegedaan met de dansmix lessen.

Eindpresentatie
Dansmix2 kleinHet thema van de eindpresentatie was ‘Lente, zomer: buitenspelen!’ Er deden 28 kinderen mee. 
In totaal werden er veertien dansjes opgevoerd voor het enthousiaste publiek van ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes en andere belangstellenden. De kinderen waren mooi aangekleed in het thema van de dansjes die ze lieten zien, waaronder de bloemen­dans, de bijendans, de survivaldans en de buiten­speeldans. 
Dansmix3 kleinDe presentatie begon om 17.00 uur, na een korte generale repetitie. De kinderen lieten verschillende dansstijlen zien op diverse soorten muziek, waarbij elk kind op zijn of haar niveau kon dansen, van kleuter tot en met kinderen uit groep 7. Het was een leuke fantasierijke presentatie, waar het plezier vanaf spatte. Dat is te zien op de foto’s, die gemaakt zijn door Femke Beijnvoort.

Informatie
Carmen Stuitje, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-30157589.
 


Gorssel, 3 juli 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends