Laatste nieuws

Geslaagde gezinsfietstocht Oranjevereniging

De Oranjevereniging Gorssel houdt ieder jaar na Koningsdag een fiets­tocht voor het hele gezin. In 2024 was dat op 5 mei. Ruim honderd fietsers staken met het pontje de IJssel over.

OVFiets 2

Mooi fietsweer
Het was die dag heel goed fiets­weer, niet te koud en niet te warm, en zonder ook maar een druppel regen. De deel­nemers konden kiezen tussen een route van 25 of 34 kilometer door de afwisselende omgeving van Gorssel. Er hadden zich 109 fietsers ingeschreven. 

OVFiets2024

Bijzondere pitstop
Appie Roeterdink en Hans Steemers hadden een mooie route uitgezet, met een ‘pit­stop’ op een voor weinig mensen bekende, maar bijzondere plek in Deventer. Dat was bij de voormalige Senzora­fabriek aan de Sluisstraat in Deventer. Daar, in de Raambuurt, verrijst op het Senzora­terrein een nieuwe woon­buurt. Veel is al gesloopt, maar karakteristieke panden blijven behouden.

OVFiets 3

Sponsoren
Net als ieder jaar werden vruchtensap en fruit gesponsord door De Traiteur en Jumbo, en veel fietsers maakten na afloop gebruik van het aanbod van Gasterij de Hoek om een heerlijke maaltijd te nuttigen.

OVFiets 4


Gorssel, 6 mei 2024

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends