Laatste nieuws

Geslaagde Nordic Herfstloop 2012

Het was die dag zonnig en helemaal niet koud, dus perfecte omstandigheden om te genieten van de prachtige herfstkleuren in het bos.

    Bekijk de foto's

De eerste deelnemers hadden er zin in, bleek wel, want zij waren al om 10.15 uur aanwezig. Er werd dus vroeg gestart en men kon kiezen uit een lange (tien km) en een kortere route (zes km). Er werd zowel met als zonder stokken gelopen.

Halverwege kon even uitgerust worden bij de Sneeuwfitpost, die dankzij onze leden Arend en Alie Rolden weer gratis voorzien was van fruit en water (met dank aan Jumbo Brinkman in Gorssel).

Er was ook een minpuntje dit keer. Door een onbekende is een van de routepijlen weggehaald. Dit gaf voor de dertig deelnemers van de tien km tocht even de nodige verwarring en helaas misschien ook extra kilometers. Maar aan de reacties te horen heeft iedereen desondanks enorm genoten van de wandeling. De laatste deelnemers kwamen rond 13.45 uur terug op het startpunt in Het Bosrestaurant in Joppe, waar nog even nagepraat kon worden met een drankje.


Gorssel, 12 november 2012

 Sneeuwfit2Kein

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends