Laatste nieuws

Geslaagde Seniorenmiddag smaakt naar meer

Donderdag 24 maart 2022 was de aftrap van een nieuw initiatief: de Seniorensoos in ’t Trefpunt. Het was een gezellige en informatieve samenkomst die een wekelijks vervolg zal krijgen.

Seniorenmiddag24 3 22 1 kleinVeel belangstelling voor de eerste SeniorenmiddagTijdens de eerste bijeenkomst waren maar liefst 50 deelnemers. Joke Lubberdink, zorg­coördinator van Gorssel, had alles uitstekend voorbereid en leidde de middag. Meerdere sprekers vertelden over de activiteiten die na 2 jaar nood­gedwongen onderbreking door corona weer gaan opstarten. Nieuwe dingen zijn er ook zoals het senioren­koor op dinsdag­ochtend, senioren­gymnastiek op donderdag­ochtend en de senioren­soos op de donderdag­middag in ‘t Trefpunt . Informatie over alle activiteiten in het dorp vindt u op Gorssel.nl of in De Gids.
Benadrukt werd nog de activiteiten van SWL voor het welzijn van de ouderen.

Seniorenmiddag24 3 22 2 kleinOptreden van de Neighbour SistersHet werd nog een feestelijke middag met optreden van de Neighbour Sisters en met gesponsorde hapjes en drankjes, die zeer werden gewaardeerd. Ook gaat dank uit naar de Dorpsraad Gorssel, SWL en het Oranjefonds, die deze middag mogelijk hebben gemaakt en waar ons dorp sterk in is.

De Seniorensoos is iedere donderdag van 14.30 tot 16.30 uur in ’t Trefpunt.
  

Gorssel, 25 maart 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends