Laatste nieuws

Met elkaar koken en dineren: Kookworkshops bij Hapjezz!

Herfst, het is al vroeg donker. Zelfs de kerstdagen komen al in zicht. Hét moment om met vrienden, familie of collega's het jaar op een leuke manier af te sluiten en in de keuken aan de slag te gaan.  De (kerst-)kookworkshops van Hapjezz! Kookstudio Gorssel inspireren u om met elkaar heerlijke gerechten te bereiden en daarna natuurlijk te nuttigen.

Hapjezzteam2014Het team van Hapjezz! in de kookstudio Joyce Vonk en haar team verzorgen graag voor uw gezelschap culinaire workshops in de professionele en sfeervolle kookstudio van keukencentrum Stormink. Hapjezz! helpt u bij het samenstellen van het menu en zorgt voor de krakend verse seizoensproducten. En dan met elkaar aan de slag om een bijzonder diner te bereiden onder begeleiding van het Hapjezz! team. Met elkaar in de pannen roeren, natuurlijk met een goed glas wijn daarbij. Samen genieten en beleven.

Na gedane arbeid is het tijd voor het diner. Met uw familie, vrienden of collega’s aan een mooi gedekte tafel in de privésfeer van de kookstudio.

In de Hapjezz! Kookstudio in Gorssel kunt u met een gezelschap vanaf 8 personen terecht voor kookworkshops met diverse thema's, zoals wild, kerst, mediterraans, Thais, vegetarisch, tapas, of Italiaanse antipasti-gerechtjes.


HapjezzLogoHapjezz!
Kookworkshops, catering en kookreizen
Neem een kijkje op de Hapjezz! website
of bel Joyce Vonk: 06-22254038


Gorssel.nl
12 november 2014

aa

bb

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends